A Lindt Lindor csokoládégolyó válogatásban fenséges zamatú tej-, ét- és fehér csokoládé golyók kiváló válogatása kóstolható.
A tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 32%.
Az étcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 60%.
A Lindt & Sprüngli cég természetesen kiváló minőségű táblás csokoládéiról is ismert, de van néhány egyedi, csak rájuk jellemző termékük. Az egyik ilyen az 1949 óta gyártott Lindor, ami tulajdonképpen egy sokat ígérő csipkemotívumokkal díszített celofáncsomagolásba rejtett barokkosan gömbölyű csokigolyó. Töretlen népszerűségét leginkább annak a különleges élménynek köszönheti, amit a kemény, roppanó csokihéj és a lágy, krémes töltelék izgalmas kettőse jelenti. A Lindt igazi szakértője ennek – nem csoda, hisz éppen a Lindt egyik alapítója, Rudolphe Lindt találta fel a lágy csokoládé technológiáját. A Lindor golyó titkos recept alapján készült először 1949-ben tejcsokoládés változatban, s bár folyamatosan finomítanak rajta, az eredeti recept alapvetően nem változott. A kuglik egyik jellemzője a kemény csokoládé héj, amely krémes csokoládéval van megtöltve. Alapválaszték az Assorted vegyes csokoládés kiszerelés is. Szezonális választékban különleges fehércsokoládés, vagy 60% kakaó tartalmú Lindor golyókat, kávés, kókuszos, mogyorós és narancsos csodákat is fellelhetsz. A Lindor csúcstechnológia és tradíció, egyetlen csokoládégolyóban.