DR.Oetker házi krémes krém 230g
DR.Oetker házi krémes krém 230g
915 Ft

DR.Oetker házi krémes krém 230g

A Dr. Oetker Házi Krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk. Elkészítése egyszerű, 800 ml tejjel felverve máris kész a krémes finomság. A habosabb krémet kedvelők 900 ml tejjel is elkészíthetik.A krém kitűnő tölteléke lehet a nagyi kedvenc házi krémesének, a képviselőfánknak, vagy más krémes finomságnak.
A tápérték adatok kalkulálása 800 ml 1,5%-os zsírtartalmú tejjel történt.

Előre utalás esetén 10% kedvezményt biztosítunk!
Előre utalás esetén 10% kedvezmény!
Szállítás
1-2 munkanap
Gyűjtőcsomagolás db/karton
20db/karton
Ajándék
Minden rendelés mellé ajándékot küldünk!
Kg ár
3978Ft/kg
915 Ft
Részletek

Hozzávalók a következő recepthez: Gesztenyés krémes


A tésztához:
2 csomag Dr. Oetker Leveles tészta (2*275 g)
A krémhez:
800 ml tej
500 ml hideg habtejszín
1 tasak Dr. Oetker Habfixáló
125 g gesztenyemassza
1 tasak Dr. Oetker Házi Krémes krém
A díszítéshez:
125 g gesztenyemassza
Elkészítés
1
Előkészítés
A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.

2
Elkészítés
A leveles tésztákat egy munkalapon egyenként tepsi méretűre kinyújtjuk, majd az előkészített tepsibe helyezzük. A tésztát villával megszurkáljuk, és az előmelegített sütő középső részébe toljuk, és a tésztalapokat egymás után aranybarnára sütjük.

Alsó és felső sütés: 200 °C

Légkeveréses: 180 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 10 - 12 perc

A krémhez a házi krémes krémport a tasakon szereplő leírás szerint, konyhai robotgéppel (habverő) hideg tejjel felverjük. A házi krémes krémhez hozzákeverjük a gesztenyemasszát. Az egyik tésztalap köré sütőkeretet helyezünk, vagy egy magasfalú tepsibe tesszük, és a gesztenyés krém felét a tésztára simítjuk. Ezután a hideg habtejszínt a habfixáló hozzáadásával, konyhai robotgéppel (habverő) kemény habbá verjük. A tejszínhab felét a krém tetejére simítjuk, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot. A maradék gesztenyés krémet rákenjük a tésztára, majd a maradék tejszínhabot is rásimítjuk a krémre.

Díszítéshez a gesztenyemasszát a sütemény tetejére reszeljük, majd a kész süteményt hűtőszekrénybe helyezzük. Legalább fél napig puhulni hagyjuk, majd éles késsel felszeleteljük, és tálaljuk.


Adatok
Cikkszám
3798
Tömeg
230 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!